Tendens: Fem mønstrede pletskud til herrerne

Fejr sommerens (forhåbentligt) snarlige indtog og hop i opsigtsvækkende prints og mønstre.

tendens2

Det er ingen hemmelighed, at H&M altid har styr på de seneste tendenser. Den prikkede skjorte fra H&M er et godt basiskøb og en fin og afslappet måde at inkorporere tendensen.
99 kr. hos H&M

tendens3
‘Adidas Originals UNDFTD Black’ heddder de camo-printede sneakers fra (sjovt nok) Adidas Originals. Lavet i samarbejde med Undefeated er de seje – både til sommerens mange festivaler og i bybilledet. Cool mix af læder, flade snørebånd og syntetiske materialer.
Ca. 700 kr. hos Très Bien

tendens1
Den psykedeliske bomber-jakke fra de franske kultdrenge i Pigalle kommer til at vække opsigt. De metalliske knapper er en fin detalje, ligesom den sorte rib afrunder det hårde mønster på en fin måde.
3.650 kr. hos Très Bien

tendens5
Bøllehatten hittede sidste sommer, og selvom undertegnede kan have det svært med lige præcis denne beklædningsgenstand, er denne her fra Gitman Vintage med 3D-effekt ret cool – især fordi printet holder.
750 kr. hos Goodhood

tendens4
Paul Smith har alle dage været leveringsdygtig i gode prints og farvesammensætninger. Her er det underlinjen PS by Paul Smith, der giver et fint bud på en t-shirt, der fungerer fint til hverdag eller en tur i solen i parken.
1.000 kr. hos Mr Porter

Læs også: 12 cool sommershorts til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af