NikeLab og Undercover lancerer ny, elegant løbekollektion

NikeLab og Undercover lancerer ny, elegant løbekollektion

To hypede kollektioner er det indtil nu blevet til fra NikeLab x Undercover Gyakusou-samarbejdet, og nu lanceres en tredje og vinterpræget kollektion af løbe- og sportstøj til både kvinder og mænd.

Kollektionen, der er lavet i et samarbejde mellem Nikes udviklings- og laboratorieafdeling NikeLab og den japanske designer Jun Takahashi, der står bag Undercover, er holdt i mørke nuancer af flaskegrøn, grå og sort med en klar, støvet blå som lysnende element.

nike1

 
Løbekollektionen, der går under navnet Holiday 2015, er som navnet og billederne antyder, lavet til koldere vejr. Ud over løbetøjet har Jun Takahashi også designet en løbesko til samarbejdet, Gyakusou Free 3.0 Flyknit. Den kommer i to forskellige farvepaletter og består af overdelen fra en Flyknit-sneaker og undersålen fra en Nike Free 3.0. Kollektionen lanceres den 29. oktober og kan herhjemme købes i Wood Wood-butikkerne i Aarhus og København.
nike2
Kollektionen indskriver sig i rækken af gennemdesignet sportstøj, som er en niche, der er blomstret op inden for de seneste ti år. Stella McCartney startede trenden med sit samarbejde med Adidas, H&M har lavet en ganske populær løbetøjslinje, Mads Nørgaard løftede tidligere på måneden sløret for en lignende kollektion, mens David Andersen for et par år siden designede løbetøj for løbefælleskabet Endomondo.

nike5

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af