Stine Goya laver eksklusivt halssmykke med John Kørner

Stine Goya laver eksklusivt halssmykke med John Kørner

Stine Goya skabte i sin sommerkollektion et samarbejde med kunstneren John Kørner, hvis farverige og stiliserede univers er kombineret med designerens smag for prints. Nu er samarbejdet blevet udvidet med et eksklusivt halssmykke.

Smykket kaldes ‘Lanterna’, er lavet i glas og har et dråbeformet organisk udtryk, der svinger sig om halsen på bæreren. Det kommer i to farvekombinationer – sølv og pastel eller sølv, bordeaux og sort. Der er blot lavet 60 eksemplarer af smykket, og hvert eksemplar er nummereret og signeret.

‘Lanterna’ kan blandt andet købes i Stine Goyas butikker i København og Aarhus og koster 4.500 kroner.

GOYA_KØRNER_270915_01_049

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af