Fem spidssnudede sko til kvinderne

stories
Flotte, hvide mulesko med spids tå fra & Other Stories i et minimalistisk læderdesign, der får en lækker og blød kontrast af sin karamelfarvede inderside. Går lige så godt til et par pæne, maskuline bukser som til en fin og feminin kjole. Brug dem til vinterens sidste fester og nyd godt af dem igen til sommer, når vejret er til lettere fodtøj.

1.150 kr. hos & Other Stories

Se flere sko på de følgende sider.

ganni
Spidssnudede, høje støvletter fra Ganni, der kombinerer slangeskindsprint, blankt sort læder, brede elastikker i siderne og en lille blokhæl på rigtig pæn vis.

1.699 kr. hos Ganni

acne
Giv din stil et maskulint twist med dette bordeauxrøde par monksko fra Acne. Skoene er fremstillet i læder og har en smuk sål i gyldenbrunt træ, med detaljer i sølvfarvet metal. Ud over det kendetegnende spænde, der går hen over vristen, har skoen en lille lynlåslukning på indersiden.

3.295 kr. hos Acne

asos
Højhælede støvletter i en pæn khakifarvet nuance fra Asos. Den chunky hæl og de brede spænder giver sammen med den skarpe snude skoen et både klassisk og lidt quirky look, der kan overdrives og tones ned, som man lyster.

479 kr. hos Asos

hm
Et par enkle og klassiske herresko bør være en del af enhver kvindes garderobe, og denne udgave fra H&M’s linje af ’Premium Quality’-produkter, er et rigtig fint bud. Skoen er fremstillet i blankt sort læder med en slids og elastik hen over vristen og har en kantet blokhæl, der sammen med den spidse tå giver designet en klædelig form.

499 kr. hos H&M

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af