Fem favoritter fra Palaces nye kollektion – farver og logo-mania

Det engelske skatebrand har længe åndet Supreme i nakken, og man skal være hurtig, hvis man skal have fat i den nye kollektion, når web-salget åbnes i næste uge.
Fem favoritter fra Palaces nye kollektion – farver og logo-mania

De seneste par år har Palace Skateboards formået at tage springet fra skate-gear til alment streetwear, der får folk til at stå i kø både fysisk og virtuelt, hver gang de slipper nye design.

Det skader selvfølgelig ikke, at både Rihanna, Drake, A$AP Rocky, Jay Z og den Kanye West-affilierede designer Virgil Abloh er blevet spottet i tøjet. Men ellers lefler Palace ikke for nogen. Det er stadig en af brandets egne skatere, Blondey McCoy, der agerer model for kollektionerne, og mærket har netop formået at holde fast i de ellers så modekritiske skatere, samtidig med at de har erobret ny grund.

I sidste uge slap det engelske mærke lookbooken til den kommende SS16-kollektion, og nu har de offentliggjort billeder af hele kollektionen, der bliver sat til salg online på klokken 01 om natten den 10. marts, når Palace genåbner sin webshop. Det er desværre noget med at være hurtig på tasterne, da der plejer at blive hurtigt udsolgt.

Se vores fem favoritter fra Palace-kollektionen på de næste sider.
Palace_sweatshirt2 

‘Flocka Crew’

I streetwear er logoet ofte en stor del af designet, og det folk betaler penge for. Se bare på Supreme – og ja, Palace. For brandets umulige trekant er både fed og let genkendelig. Sweatshirten er der nok ikke så meget at sige om, men ja, det logo dér. Den fås både i sort og gråmeleret.

Se flere af vores favoritter fra kollektionen på de næste sider.

Palace_sweatshirt 
Palace_sweatshirt3Palace_typostrik 

‘Jumbo Font Knit’

En af grundene til Palaces succes er netop, at brandet får at lave andet end blot de forventelige t’s, sweats, hoodies og caps med deres logo på. Denne strik er et godt eksempel på, hvordan designeren Lev Tanju skubber til logo-manien og skaber noget, der fungerer visuelt på et andet plan. Trøjen fås i to varianter.

Se flere af vores favoritter fra kollektionen på de næste sider.

Palace_typostrik2 
Palace_typostrik3 
Palace_typostrik4Palace_skjorte 

‘Boojie Shirt VHS’

Palace er blandt andet blevet kendt for at lave skatevideoer på vhs, hvilket Lev Tanju stadig går meget op i. Skjorten tager æstetikken ud på et overdrev med rækker af screendumps. Det er et print, der ikke lige er til at overse, men det er netop noget af den vildskab, der gør mange skatebrands fede.

Palace_skjorte2Palace_sok 

‘P Sock’

Hvis for mange farver og vilde prints ikke lige er dig, så er strømper et sjovt sted at tilføre ens look lidt subtil vildskab – og her kan Palace også hjælpe. Især den røde er der godt knald på. Den fungerer både lidt gemt væk med stumpede, lange bukser eller i fuldt flor til shorts.

Palace_sok2 
Palace_sok3Palace_cykelstrik1 

‘Palasonic Knit’

Endnu et bevis på Palaces’ flabethed. Striktrøjen hijacker det japanske elektronikfirmas logo og Palace-ificerer det. Trøjen stjæler samtidig farvebåndet fra cykelsportens verdensmestertrøje. En farverig sag med mange sjove referencer. Ligesom den rigtige verdensmestertrøje fås den både i blå og sort.

Læs også: Se Palaces nye SS16-lookbook

Palace_cykelstrik2 
Palace_cykelstrik3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af