Sandaler til ham, der ikke gider Birkenstock – fem mere designede alternativer

Ikke et ondt ord om den klassiske lædersandal, men hvis du gerne vil have noget vildere på fødderne, er her fem flotte sandaler, der byder på et mere designet look.

apc
A.P.C. Vlad
I den subtile (og frankofile) ende finder man A.P.C.’s såkaldte Vlad-sandal, der er et simpelt bud på den klassiske sandal i et spartansk design, hvor der er skruet så meget ned for detaljerne som muligt. Sandalen kommer med en overdel af sort læder med velcrolukning og en gummisål.
1.900 kr. hos Trés Bien

apc2
slamjam
Suicoke x Slam Jam Kisee V
Japanske Suicoke er uundgåelige, når man snakker designede sandaler. Udover at have et flot katalog af egne varer, står forhandlere og andre mærker i kø for at arbejde sammen med dem. Denne sæson har blandt (mange) andre italienske Slam Jam fået muligheden. Resultatet er mildest talt de vildeste Suicoke-sandaler, der kan fremskaffes. Zebrastriber i neopren, army og laksefarvet nylon og en tre-farvet sål. Du skal med andre ord ikke frygte, at din far pludselig render rundt i de samme.
1.475 kr. hos Slam Jam

slamjam2
tevahankjbh
Teva x Han Kjøbenhavn Manform
Foruden Suicoke, er californiske Teva helt fremme, når det kommer til samarbejder denne sommer. Mens langt de fleste af de samarbejdspartnere går den nemme vej og blot farvelægger Tevas sandaler i nye sammensætninger, har Han Kjøbenhavn designet nye looks. Heriblandt modellen Manform 1, der kommer med en kraftig sål og en speciel overdel, som med garanti vil stikke ud i gadebilledet.
1.100 kr. hos Han Kjøbenhavn

tevahankjbh2
malibumissoni
Malibu Sandals x Missoni Zuma
USA møder Italien, når Malibu Sandals teamer op med farverige Missoni. Her agerer Malibus Zuma-model omdrejningspunkt for samarbejdet, som kommer med en flettet overdel med detaljer af veganervenligt læder, hvilket betyder, at materialerne er godkendt af PETA. Ydermere er alle materialer ‘vandvenlige’, så du trygt kan have dem på i poolen, uden at frygte at de går op i limningen.
1.050 kr. hos Norse Store

malibumissoni2
ourlegacy
Our Legacy Tassle Slip-On
En ting er den mand, det kræver at gå i sandaler på arbejdspladsen eller studiet. Noget helt andet er den mand, det kræver at rocke Our Legacys Tassle Slip-On uden for sin dør. Det svenske mærkes bud på årets sommersandal består af en overdel i sort ruskind oven på en Vibram-sål med kork-lining og lynlås. Vi siger, go for it.
1.500 kr. hos Our Legacy

ourlegacy2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af