Anne Sofie Madsen udvalgt til prestigefyldt krystal-program

Anne Sofie Madsen udvalgt til prestigefyldt krystal-program
Fra Anne Sofie Madsens AW16-kollektion

Fra næste år vil man kunne opleve, at danske Anne Sofie Madsens skulpturelle designs har et helt særligt skær. For som en del af det årlige Swarovski Collective-program, er den danske designer sammen med ti andre internationale designere blevet udvalgt til at udforske brugen af Swarovski-krystaller i sine kommende 2017-kollektioner.

Om sit snarlige spring ud i det måske noget utraditionelle materiale, siger Anne Sofie Madsen, at hun glæder sig til være en del af programmet, der tidligere har arbejdet sammen med blandt andre den ubestridte konge af dramatiske kreationer Alexander McQueen, Saint Laurents nye kreative direktør Anthony Vaccarello og den populære designduo bag Proenza Schouler, Jack McCollough and Lazaro Hernandez.

»Jeg er meget beæret over at være en del af Swarovski Collective Program 2017. Det er en fantastisk mulighed for brandet, og jeg ser meget frem til at få arbejde med krystaller«, siger Anne Sofie Madsen i en pressemeddelelse.

Anne Sofie Madsen
Anne Sofie Madsen

Ved udgangen af programmets forløb i sommeren 2018 vil et panel af prominente industriprofiler annoncere en vinder, der udover titlen vil få tildelt 25.000 euro. I år var vinderen den amerikanske designer Rosie Assoulin.

Anne Sofie Madsen tilskriver sig rækken af danske designere, der har fået flotte udenlandske skulderklap i år. Tidligere i år vandt Tonsure den europæiske del af International Woolmark Prize og gik videre til den internationale finale, mens det nye danske mærke Hærværk vandt en pris ved International Talent Support i Italien i juli.

Læs også: Tonsure vinder international modepris – og 250.000 kroner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af