Jeremy Scott måtte kæmpe for at blive designer: »De sagde, jeg manglede originalitet«

En af modens mest iøjefaldende designere, Jeremy Scott, har med sit eget mærke og siden 2014 sit virke som kreativ direktør for Moschino skubbet så meget til modens konventioner, at hans design besidder et eftertragtet karakteristika, originalitet. Ikke desto mindre fortæller den farverige, amerikanske designer i en video-feature til i-D, at han flere gange er blevet afvist på vejen til succes, blandt andet for netop at mangle originalitet.

»Jeg fik et afslagsbrev på min portefølje, der lød, at jeg manglede originalitet, kreativitet og kunstneriske evner«, fortæller Scott, om dengang han som aspirerende designer søgte om optagelse på en designskole i New York.

Også franske Jean Paul Gaultier, en designer der meget lig Scott heller ikke er bange for at eksperimentere, afviste den unge Scott, da han søgte om praktikplads i hans atelier.

»Jean Paul har senere sagt, at han ikke kunne hyre mig, fordi jeg var for god, for stærk, og fordi han vidste, jeg havde for meget talent«, fortæller Scott og tilføjer jokende: »Det er det værste sludder, og jeg elsker ham for det«.

Se hele featuren nedenunder og kom blandt andet med til Moschinos seneste show i Los Angeles, hvor både Caitlyn Jenner og Katy Perry fortæller om deres forhold til den flamboyante designer.

Læs også: Kanye West vil skabe kaos under New York-modeuge igen – nyt show annonceret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af