To nye butikker med luksus på budget åbner i København

To nye butikker med luksus på budget åbner i København
Guccis AW16-kollektion

Hvis du har prøvet at gå forbi et butiksvindue og se et par designersko eller en designertaske og ønsket, at bankkontoen tillod et impulskøb, så er der godt nyt. For nu åbner to nye butikskoncepter, der slår sig på nedsatte designervarer og chancen for at købe fra tidligere kollektioner.

I morgen åbner Collage The Pop Up i Pilestræde 4, hvor du kan shoppe tidligere sæsonvarer fra blandt andet Gucci, Saint Laurent og Burberry med op til 50 procent rabat. Udvalget vil være en kombination af tøj, sko, tasker og andre accessories, og butikken forventer at få ny varer på hylderne hver uge.

Det nye butikskoncept Collage The Pop Up
Det nye butikskoncept Collage The Pop Up

Hvis du ikke finder, hvad du søger hos Collage The Pop Up, kan du med fordel også kigge forbi den nye luksus secondhand-butik Manulu Vintage, som åbner den 8. september i Kompagnistræde 31. Indehaver Mahnaz Sotoudeh vil blandt andet føre mærker som Chanel, Hermés, Lanvin og Comme des Garçons. Der skulle være rig mulighed for at finde varer fra nyere kollektioner såvel som ældre vintagefund.

Mens Manulu Vintage er en permanent butik, vil Collage The Pop Up kun være åben de næste tre måneder.

Læs også: Her er Københavns bedste vintage- og secondhandbutikker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af