Bootlegger laver pro-Palestina-trøjer med Palaces logo – Novelist er fan

Bootlegger laver pro-Palestina-trøjer med Palaces logo – Novelist er fan

Når bootleg-designere gør det godt, formår de at hæve sig over gemene kopier. Det er HypePeace et godt eksempel på. Den engelske duo, der naturligvis gerne vil være anonyme på grund af mulige retsager, har nemlig et budskab med deres trøjer, der bruger Palace velkendte logo med den umulige trekant.

Alt overskud går til Sharek Youth Forum, der er en organisation i Ramallah, som forsøger at hjælpe unge palæstinensere.

»Alle kan lide en god parodi, især Palace- og Supreme-fans. Vi har stor respekt for de her brands, og hvor de kommer fra, but vi synes også, at det er forbløffende, hvor dedikerede nogle af deres fans er. Forestil dig, hvor magtfuldt det ville være, hvis folk ville hype ting som retfærdighed, fred og ligestilling med samme stolthed, som de fremviser deres brands«, skriver bagmændene M og J til The Fader.

@hype.peace #savepalastine

Et billede slået op af Novelist TuggSet (Ruff Sound) (@novelistguy) den

Og det har HypePeace altså sørget for nu med deres trøjer, der har logoet småt foran og stort på ryggen. Designet fås som hvid t-shirt, sweatshirt og hoodie i deres webshop. Og ja, Novelist er blandt deres fans.

Læs også: Bootleg-designere er mere end pengelystne kopister – mød tre stærke eksempler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af