Palace afslører nyt Adidas-samarbejde – ude på lørdag

Palace afslører nyt Adidas-samarbejde – ude på lørdag

For femte gang præsenterer det engelske skate-brand og den tyske sportsgigant en fælles minikollektion, og sædvanen tro er der ikke langt fra annoncering til drop-datoen. Det er nemlig allerede natten til lørdag, at kollektionen, der både indeholder tøj og sneakers, kommer i salg.

Det er stadig sparsomt med info om selve kollektionen, men nedenstående video viser både Das Palace Indoor, som skatemærket kalder skoen på sin Instagram – med Boost-sål – samt den gennemførte tyske squashspiller, der viser et par t-shirts og et tracksuit frem.

Flere billeder har dog allerede ramt nettet og med forbehold for, at alt ikke er helt legit, viser vi dig her nogle af de styles, der lader til at blive en del af kollektionen.

Kollektionen kommer til salg i Palaces webshop kl. 01 natten til lørdag.

Læs også: Streetwear får sin egen pris – Gosha Rubchinskiy, Vetements og Palace kæmper om hæder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af