RZA’s nye tøjmærke kommer til salg i morgen – hedder selvfølgelig 36 Chambers

RZA’s nye tøjmærke kommer til salg i morgen – hedder selvfølgelig 36 Chambers

I stil med Wu-Tang Clans univers har RZA hentet inspiration i Asien til sit nye tøjmærke 36 Chambers i form af den gyldne drage, som er et symbol på visdom, energi og styrke. Den optræder blandt andet på ryggen af sort satinbomberjakke, hvor den er broderet med guldtråd.

Generelt har den sorte kollektion et enkelt og eksklusivt look, og det er meget i stil med RZA’s egen stil. Han går ikke længere i hoodies og baggy jeans, men i stedet i mere klassisk herretøj som jakkesæt og skjorter. Og det er et bevist valg.

rza_36chambers3

»Hvis jeg var politibetjent, og hver gang jeg så en ung sort mand, hvad end det var i fjernsynet, i film eller bare på gaden, og de ikke var ordentligt påklædt, ikke opførte sig ordentligt, som en mand nu gør… Så skaber man en vis frygt eller stereotyp af dem. Jeg siger til mine sønner… Jeg siger, hvis I skal ud, så lad være med at tage en hoodie på. Vi bor i New York, så hoodies og sådan noget er okay, men nogle gange så knap din skjorte og se ordentlig ud. Se ud som en ung man. Du er ikke et lille barn. Jeg tror, det er vigtigt, at vi tænker over, hvad det er for et billede, vi tegner, der kan skabe frygt hos en hvid politibetjent, eller enhver anden betjent«, sagde RZA noget kontroversielt til Bloomberg i januar.

rza_36chambers7

Kollektionen, der er skabt uden brug af dyrelæder, da RZA er veganer, bliver sat til salg i morgen klokken 17 i brandets webshop og inkluderer udover bomberjakken også skjorter, sokker, tasker og accessories som en broche og pengepung.

Alt er skabt uden brug af dyrelæder

Læs også: Pusha T lancerer sin tredje Adidas EQT-sneaker

rza_36chambers4rza_36chambersrza_36chambers2rza_36chambers6rza_36chambers9rza_36chambers8

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af