Internettet er vild med The Weeknds serenade til Bella Hadid midt på catwalken

Internettet er vild med The Weeknds serenade til Bella Hadid midt på catwalken
Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Til nattens Victoria’s Secret-show i Paris, deltog både Lady Gaga og Bruno Mars foruden et hav af højprofilerede modeller. Men øjeblikket der stjal internettets opmærksomhed var, da Bella Hadid gik ned ad catwalken, mens The Weeknd optrådte.

Indtil for ganske nylig dannede Bella Hadid par med Abel Tesfaye, men sidst i november gik de angiveligt fra hinanden på fredelig vis. I går mødte de så hinanden igen i arbejdsøjemed – det sådan her ud:

Det er umuligt at tolke, hvad der foregår i den stumme interaktion, men Vogue tolker det som en solid dosis side-eye fra Hadids side, mens Hadid til Entertainment Tonight efter showet sagde, at de stadig er venner.

Uanset hvad, er den romantiske fraktion af internettet vilde med, hvad der ligner det perfekte post-breakup møde, der allerede er blevet meme-ificieret.

Læs også: Se billeder fra det ekstravagante Victoria’s Secret-show i Paris – inklusiv Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Josephine Skriver

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af