Karrieskift: Internet-fænomenet @FuckJerry får sin catwalk-debut i Milano

Karrieskift: Internet-fænomenet @FuckJerry får sin catwalk-debut i Milano

Hvem siger, at de tusindvis af timer på diverse message boards og lollede billeddelingsfora ikke giver pote i sidste ende? Det gør de fleste, men den seneste undtagelse, der bekræfter reglen er @FuckJerry, der i går havde sit første catwalk-job efter at være blevet kendt som en af internettets mange kurateringskunstnere.

Bag @FuckJerry gemmer sig Elliot Tebele, der har samlet knap 11 millioner Instagram-følgere, 2,5 millioner Facebook-følgere og knap en million Twitter-følgere ved at dele og kuratere andres meme-arbejde.

Det arbejde lønner sig nu, hvor han har landet sig et modeljob for Ermenegildo Zegna til modeugen i Milano.

fckjerry_960

Tidligere har The Fat Jew via samme karrierevej indkasseret en del dj-jobs og en karriere som radiovært på Beats 1.

Læs også: Kommentar: Instagramstjernen The Fat Jews joke-tyveri må stoppes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af