Palace udvider med New York-butik – Jonah Hill igen med i teaservideo

Palace udvider med New York-butik – Jonah Hill igen med i teaservideo

Det kører for Lev Tanju og hans Palace-brand. I slipstrømmen af Supreme og modens tiltagende hang til streetwear er London-brandet vokset og er i dag på mange måder Supremes mere designmæssigt interessante lillebror.

Og nu tager Tanju et stort skridt ind på storebrors marked, når Palace den 5. maj åbner butik i New York. Det offentliggjorde brandet i går via en teaservideo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jonah Hill er igen med. Vi kender ikke hans connection til Palace, men da han optråde også i en kampagnevideo sidste år for Palaces Reebok-samarbejde. Denne gang ser vi Hill i New Yorks gader med en Palace-cap på og i en ophedet telefonsamtale med sin manager. Han vil tjene penge og ikke bare klistermærker for at være med i dumme, små skateboardreklamer.

I videoen ser man også Palace-logo, den umulige trekant, i form af en Rubiks Twist-slange, der bevæger sig rundt i gaderne som et rumvæsen, der er landet.

Det bliver den anden butik for Palace, der startede i 2009 og har sin flagshipbutik i London.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

? •SUMMER 17 •SOON COME •CAME IN A BLACK BENZ •LEFT IN A WHITE ONE

Et opslag delt af PALACE (@palaceskateboards) den

Brandet har også lige teaset sin SS17-kollektion, der forventes at lande i de kommende uger.

Læs også: Endelig bekræftet: Supremes Nike Air More Uptempo lander nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af