Royalt billed-remix: Rihanna klipper sig selv sammen med Dronning Elizabeth på Instagram

Royalt billed-remix: Rihanna klipper sig selv sammen med Dronning Elizabeth på Instagram

Rihanna bliver ikke koblet så meget til dronningetitlen som Beyoncé, men det er hun selv ligeglad med. Hvis ikke man kan opnå titlen via blod eller ære, må man jo være kreativ. Det må man sige, Rihanna var i weekenden, hvor hun på Instagram delte fire billeder af sig selv, men med Queen Elizabeths ansigt og overkrop.

Umiddelbart er der temmeligt langt fra Englands siddende regent til Barbados’ ukronede ditto, men i det mindste deler de garderobefarver, hvilket muligvis er det, der har været årsag til den noget aparte billedkobling.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

be humble.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Nogle af billederne blev delt med et akkompagnement af sanglyrik, som dette eksempel fra Mariah Careys ‘It’s Like That’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

y’all chickens is ash and I’m lotion.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

En del af billederne vakte dog en smule forargelse hos Instagrams royalister. De bliver eksempelvis kaldt »respektløse«, »dumme« og »klasseløse«. Billedet herunder var i særdeleshed årsag til furore, da det først blev delt med captionen: »cause u f*** like a granny [symboliseret med bedstemor-emoji, red.] f***, u just a amateur. #gucci« fra Gucci Manes vers på ‘Both’.

Den caption var Rihannas mor dog ikke så tilfreds med, så hun bad hende ændre den til den nuværende ordlyd. Kendrick Lamar er altså ikke den eneste store kunstner, der er under intens overvågning fra forældrenes side.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det sidste billede Rihanna delte, kan dog være en begrænset forklaring på, hvorfor hun havde en Photoshop-fest. Det var ikke hensigten at disse nogen eller sætte sig selv på en pediestal: Det er ikke så dybt, skrev hun blot.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

it’s not that deep.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

You do you, Rihanna.

Læs også: Internettet håner Rihannas Puma-sandaler, der ligner asiatiske toilet-tøfler på en prik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af