Travlhed ved showbiz-håndvasken efter den svinedyre fiasko-festival Fyre Festival

Travlhed ved showbiz-håndvasken efter den svinedyre fiasko-festival Fyre Festival
En perlerække af modeller støttede Fyre Festival i december, herunder Elsa Hosk, Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Lais Ribeiro, Gizele Oliveira og Rose Bertram. (Foto: Instagram/Gizele Oliveira)

Hvis du for en uges tid siden ikke havde hørt om Fyre Festival, så er det helt fair. Kort fortalt er det en eksklusiv luksusfestival, der over to weekender skulle have fundet afsted på en Bahamas-ø med kunstnere som Blink 182, Lil’ Yachty, Rae Sremmurd, Migos, Disclosure, Major Lazer og flere G.O.O.D. Music-kunstnere. For den forholdsvis høje billetpris ville man blive fløjet til en eksklusiv, afsidesliggende ø-oase med behagelige boligformer, man kunne feste med flere modeller end man kunne tælle og slubre lækre high class cocktails, der flød om kap med vandfaldene. Der ville være yoga. Grisesvømning (ja, det er en ting). Dykning. You name it. Og rig mulighed for at hænge ud på en yacht, selvfølgelig.

Hvis du på denne side af weekenden stadig ikke har hørt om Fyre Festival, så gør dig selv den tjeneste at gå en tur ind på Twitter. Den stort anlagte festival endte nemlig med at blive aflyst i en nærmest Wig Wam Tour’sk malstrøm af dårlig planlægning og kaos. For eksempel var arrangørerne slet ikke klar til at modtage de tusindvis af gæster, da de ankom tidligt om morgenen. Derefter blev flere fly aflyst, så gæster var fanget enten i lufthavne eller på en grå, stenet strand, der så langt fra så ud til at skulle huse en stor musikfestival. Faciliteterne var elendige. Folk besvimede. Maden var toastbrød og ost. Blink 182 lugtede lunten og aflyste. Alt gik galt. Det gjorde det, selvom billetter kostede fra 1.500 til over 12.000 dollar for VIP-pakker.

Det er så absurd, at det næsten er umuligt ikke at være skadefro omkring – så Twitter leverede naturligvis.

Her i kølvandet har først og fremmest Ja Rule haft travlt med at påtage sig sin del af skylden – selvom det naturligvis ikke var hans skyld!

Et interessant aspekt af luksusfestivalen var alle de modeller, der havde bakket den op via (betalte) Instagram-posts og deslige. Deres (betalte) engagement må siges at ramme dem i røven nu, hvor mange da også har taget afstand til fiaskoen.

De største notabiliteter, der som et udslag af suspekt udseende sponcon i december oversvømmede Instagram med billeder fra øen, hvor festivalen skulle have været afholdt, omfatter Kendall Jenner, Emily Ratajkowski og Bella Hadid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Missing this paradise already #bahamas #daydreaming #dead

Et opslag delt af Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) den

Bella Hadid har undskyldt for at pushe et produkt til sine følgere, som hun nu på bagkant ikke kan stå inde for.

Festivalens leder og Ja Rules partner Billy McFarland har også frasagt sig ansvaret i en længere udtalelse til Rolling Stones, hvor han blandt andet peger på vejr, vind, naivitet og for store ambitioner som værende de egentlige syndere.

Fyre Festival prøver igen til næste år – denne gang på en strand i USA.

Læs også: Kendall Jenners Pepsi-reklame forenede faktisk internettet: Alle hadede den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af