Emily Ratajkowski udraderer de store modebrands på Instagram Stories

Emily Ratajkowski udraderer de store modebrands på Instagram Stories
Foto: Emily Ratajkowski/Instagram

Emily Ratajkowski er langt fra den model med flest følgere på Instagram, men til gengæld har hun formodentlig de mest engagerede fans. Hun sætter nemlig samtlige andre modeller og modebrands til vægs, når det kommer til Instagram Stories.

Det røber Instagram selv, der netop nu kan fejre Stories’ et års fødselsdag. I forbindelse med fødselsdagen har de blandt andet løftet sløret for en masse data fra Snapchat-konkurrentens første leveår.

Ifølge Instagram er det Ratajkowskis Stories, der har akkumuleret flest views sammenlagt i modebranchen i løbet af det første år. Hun slår således både Gigi Hadid og Kendall Jenner, der til trods for henholdsvis 35,2 og 82,4 millioner følgere ved siden af Ratajkowskis 14,3 millioner, er at finde længere nede på listen i forhold til følgerengagement.

Good mornin’

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Emily Ratajkowski, der katapulterede karrieren til uanede højder med Robin Thickes video til ‘Blurred Lines’, er ikke bange for at tage sine følgere med inden for i sit personlige liv og pushe en personlig, kropspolitisk og feministisk agenda, mens Gigi Hadid og Kendall Jenner primært bruger sine Stories i et udelukkende professionelt øjemed.

Ratajkowski tager førstepladsen foran Chiara Ferragni og Candice Swanepoel, der er henholdsvis blogger/designer og model.

Top 15 for modebranchen ser sådan her ud:

1. Emily Ratajkowski
2. Chiara Ferragni
3. Candice Swanepoel
4. Hailey Baldwin
5Cara Delevingne
6. Adriana Lima
7Victoria Beckham
8Miranda Kerr
9Gigi Hadid
10. Dior
11. Dolce & Gabbana
12Kendall Jenner
13. Gisele Bundchen
14. Louis Vuitton
15. Christian Louboutin

Læs også: Her er årets ti mest populære modeller på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af