Ugens bedste sneaker-nyheder – Calabasas-rygter, knit-design og feminine Puma

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Det har været en travl uge i sneaker-land, og vi har allerede fortalt om Virgil Ablohs imponerende Nike-samarbejde, som endelig officielt blev lanceret og datosat. Og så var der også nyt fra Skepta og Nike, ligesom Beyoncé hypede Jay-Z’s Puma Clyde. Men det er langt fra det eneste at glæde sig over fra sneaker-verdenen.

Kanye teaser ny Powerphase-colorways

Så er Kimye atter i gang med deres velsmurte hypemaskine. Kanye har tidligere ‘annonceret’ nye modeller ved at have dem på offentligt, fordi han ved, at folk holder øje med paparazzibillederne, og så kan Kim følge op på de sociale medier.

Og det er netop via den skabelon, at de nu har teaset en lysgrå og en sort colorway af Addias Calabasas Powerphase. Men ja, intet nyt om, hvor eller hvordan de kommer i salg. Da den første, hvide colorway landede skete det dog uannonceret og kun via Yeezysupply.com (som i det mindste er begyndt at sende til Danmark).


Nike ser blåt

Indigo-farven er ofte associeret med denim, men er også bare en flot blåtone, som Nike nu kaster sig over med to nye colorways, der virker efterårsklare.

Air Force 1 ’07 har en vævet, mesh-overdel, mens den hvide mellemsål og gummisål skaber en fin kontrast til den dybblå farve. Skoen koster 825 kroner hos Sneaker Politics.

Udgangspunktet er næsten det samme for denne Air Max 90 Premium, hvor mellemsålen dog også er holdt i blåt, mens sålen er gummi. Overdelen er også vævet, så der skabes liv i farvenuancerne. Rock City Kicks har den til 825 kroner.


Special Field Air Force 1 i nye looks

Vi har vist sagt det før, men den militærlirede version af Air Force 1 er en af vores yndlingsmodeller på markedet, især nu hvor efteråret og vinterkulden nærmer sig forude. Og især i den mid-version, som blev introduceret tidligere i år. Og især især i denne nye sorte colorway, der rundes stærkt af med gummisålen. Vi er klar ved tasterne, men der er endnu ikke offentliggjort nogen releasedato.

Nu har Nike dog også lavet en ‘Super High’-version af modellen, som gakker lidt mere ud med de markante snørebånd. Faktisk ser det ud til, at der slet ikke er snørehuller på overdelen. Skoen har stadig modellens blanding af lædersnude med nylon/mesh. Der er endnu ikke ikke meldt nogen drop-dato ud.


Helt ny Adidas-model

Knit-sneakers fylder mere og mere på markedet, og Adidas tilføjer nu endnu en af slags, efter at vi har fået blandt andet Swift og Tennis Hu fra tyskerne i år. Deerupt Runner minder en del om sidstnævnte i sit enkle design med net-look. Her er nettet dog nærmest brugt til at pakke hele skoen ind, så det minder om Pumas snøresystem Netfit, som vi tidligere har skrevet om.

Her lader det dog ikke til, at Adidas bruger det til et individualiseret snøresystem, da der ser ud, som om der er almindelige snørehuller i overdelen. De fleste detaljer er stadig på rygtebasis og – selvfølgelig – starter af Yeezy Mafia, der mener at have styr på, at skoen først lander til marts og kommer til at koste omkring 800 kroner.


Flere ædelsten fra Nike

I sidste uge var det Air Max 97, der blev beriget med et særligt materiale med Swarovski-sten inkorporeret, og nu har de to firmaer igen samarbejdet. Denne gang er det Blazer PE, der blevet dækket med flere end 6.000 sten, der har en lidt anden størrelse end på Air Max’en. Skoen er dedikeret til den amerikanske golfspiller Michelle Wie – hendes kælenavn, Wiezy, står på hælen – og vi er faktisk ikke sikre på, om den kommer i normal handel, men vild er den.


Pumas feminine touch

Rihannas Fenty-design har givet Puma vinger og også tilføjet flere feminine elementer til brandets portefølje, som det selv har udbygget. Det har vi fået tre nye eksempler på.

Fenty Creeper har været en stor succes, og Puma har selvfølgelig fulgt op med flere platformsko. Denne hedder ganske enkelt Platform og kommer her i en colorway, hvor der er smidt lidt guld på overdelen, som komplimenteres fint af den beige mellemsål. Den koster 885 kroner hos Colette.

Basket Platform har også fået lidt guld – her i gummisålen. Det er dog strukturen i den vævede overdel, der løber med opmærksomheden på de tre nye colorways, som ud over denne inkluderer en sort og en grå. Alle fås for 895 kroner hos Puma.

Basket-modellen uden platformsål har været en af Pumas store modeller til kvinderne i år, hvor Basket Heart blandt andet har introduceret de sjove gavebåndssnørebånd. Her kommer det feminine indspark fra flæserne, der omgiver logostriberne. Den fås også i en trippelhvid version, og Office har begge til 565 kroner.


Ultra Boost 4.0 nærmer sig

Den kommende upgrade af en af Adidas’ mest populære modeller har været teaset tidligere på sommeren, men nu er der landet bedre billeder af triple black-colorwayen, som rygterne har givet en december-releasedato. 4.0’eren kommer blandt andet med en opdatering af vævningen i Primeknit-overdelen, mens skoens grunddesign er holdt i samme stil som tidligere versioner.


Detaljerig Air Max 97

Det har været en af Nikes mest fremtrædende modeller i år med et hav af nye colorways og genudgivelser, og nu er sportsgiganten klar til at runde året af med stil med denne variant. Trods ret mange virkemidler formår Nike at holde skoen nedtonet og enkel, hvilket giver en fin men ikke overdrevet opmærksomhed til den pink Swoosh og hælstrop samt de spættede neonsnørebånd. Den nye colorway skulle lande til julehandlen.


80’er-comeback

Ja, okay, måske er det bare, fordi den vækker nogle barndomsminder, men Nikes Vandal High OG skriger bare 80’er på fineste måde. Blandingen af nylonoverdelen og ankelstroppen skaber en fin kontrast, der i den grad sender tankerne tilbage. Genkomsten har endnu ingen releasedato, men vi venter i spænding.

Læs også: Beyoncé afslører Jay-Z’s kommende Puma-sneaker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af