Frances Bean Cobain fortsætter sit had/kærlighedsforhold til mode – og hænger med mor i Paris

Modeugen i Paris blev skudt i gang i går, hvor blandt andre Dior og Saint Laurent viste deres SS18-kollektion. Sidstnævnte brugte Eiffeltårnet som backdrop for sin catwalk og blandt kendisserne, der traditionen tro er med til at kaste lidt stjernedrys over tilskuerpladserne, fik vi en stærk rock’n’roll-version af mor/datter-øjeblikket.

For mens Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber har gået samme catwalk, og Kate Moss havde Lila Grace med til London Fashion Week, så mødte Courtney Love op til Saint Laurent sammen med sin datter Frances Bean Corbain. Begge i sorte outfits, der tog inspiration fra rocken med læderstøvler, blazer og gennemsigtige toppe – selvfølgelig toppet med knaldrød læbestift.

I love you @itsjeremyscott and @ariannephillips Such a wonderful evening #moschino #jeremyscott #nyfw

Et opslag delt af Courtney Love Cobain (@courtneylove) den

Mens mor Courtney har været til flere shows især under New York Fashion Week, så er Frances absolut heller ikke ny i modesammenhænge, selv om hun ofte er meget åben omkring sit anstrengte forhold til branchen. Hun har blandt andet medvirket i en kampagne for Marc Jacobs, som hun dog endte med at vandalisere.

Humans walking in a straight line while wearing clothes #ysl #themama

Et opslag delt af Frances Bean Cobain (@space_witch666) den

Og på samme måde skulle Saint Laurent ikke tro, at de bare kunne invitere Kurt Cobains datter på første række uden at få noget af hendes malurt med i tekoppen.

»Mennesker, der går i en lige linje, imens de har tøj på«, som hun tørt skrev til sit post på Instagram.

Læs også: Frances Bean Cobain vandaliserer sin egen Marc Jacobs-kampagne – og gør matchet meget bedre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af