Lorde er ekstatisk over sin Vogue-forside: Benytter lejligheden til at disse mobbere

Lorde er ekstatisk over sin Vogue-forside: Benytter lejligheden til at disse mobbere
Lorde ankommer til dette års MTV Video Music Awards. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Én af de naturlige goder ved berømmelse, må være at stå ud af sengen og starte hver dag med en stor kop salte tårer fra tidligere haters og mobbesvin. Det var i hvert fald den kop Lorde delte gavmildt ud af i weekenden, da forsiden til hendes Vogue Australia-magasin udkom.

Hun startede med bare at udtrykke ekstase over at være på forsiden for tredje gang – hvilket også må siges at være én blandt mange milepæle i en allerede imponerende karriere for den bare 20-årige newzealænder.

Hun fulgte hurtigt op med en stærk skråt op-finger til sine haters fra skoletiden, der åbenbart ikke var lige så store fans af Lordes øjenbryn som resten af kloden.

I interviewet, der flankerer forsiden, taler Lorde ud om at blive 20, flytte hjemmefra og slå op med James Lowe, som hun havde datet i tre år – og hvordan alt det fungerede som brændsel til hendes seneste album ‘Melodrama’.

Læs også: Lorde trodsede influenza til VMA: Dansede sig stumt igennem ‘Homemade Dynamite’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af