Nogle af landets bedste nye tøjmærker holder lagersalg sammen

Nogle af landets bedste nye tøjmærker holder lagersalg sammen
Fra Heliot Emils SS17-kollektion

Det kan være svært at få folks opmærksomhed i denne larmende internettidsalder, og måske er det derfor, at tre af Danmarks mest interessante nye brands er gået sammen med lidt mere etablerede Freya Dalsjø om at afholde et lagersalg fredag og lørdag.

I hvert fald er det en god mulighed for at fange en julegave, eller bare beefe din egen garderobe op, når Tobias Birk Nielsen, Nosomnia, Heliot Emil og Dalsjø giver 50-90 procent på udvalgte varer fra deres seneste kollektioner.

Lagersalget foregår på Julius Bloms Gade 4, kld. th. på Nørrebro i København og har åbent mellem klokken 12 og 18 fredag og fra klokken 10 til 16 om lørdagen. De modtager kontanter eller MobilePay. Læs mere på Facebook.

Især for Heliot Emil markerer det afslutningen på et stort 2017, hvor brandet har afholdt et debutshow under modeugen i København samt gjort gevaldigt opmærksom på sig selv i udlandet, blandt andet takket være Offset fra Migos, der har båret en af brandets jakker.

Læs også: Nu lander Heliot Emils Migos-jakke – og flere stærke efterårsjakker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af