Diplo gør tykt grin med Kim Kardashians Yeezy-kampagne – se billedserien

#yeezyseason6

A post shared by diplo (@diplo) on

z

Kanye Wests seneste Yeezy-kollektion har indtil videre trukket langt flere overskrifter for den ret så geniale marketingkampagne bag end for selve tøjet.

Hvor hustruen Kim Kardashian stod model i den oprindelige kampagne i en lang række (højst planlagte) paparazzibilleder iklædt Yeezy ‘Season 6’-kollektionen fra top til tå, stillede Paris Hilton og en stribe af Instagram-modeller tidligere på ugen op til næste led i kampagnen, der fungerede som en homage til Kardashians originale paparazziskud.

Nu har Diplo så meldt sig på banen som velvillig model med sin egen parodi på Yeezy-kampagnen. På Instagram har han postet en række ømme billeder, der kan ses ovenfor, hvor musikeren er iklædt bar overkrop, den karakteristiske platinblonde paryk og et tomt blik ud i luften med en to-go-kop i hånden. Alt i alt en ret så sjov kopi af både Kim Kardashians og Paris Hiltons billedserier.

Al omtale er som bekendt god omtale, så både Kardashian og Hilton har naturligvis allerede hyldet Diplo for sin homage til Kanyes seneste marketingstunt.

Læs også: Yeezy ‘Season 6’-kollektionen er ligegyldig, men kampagnen er genial

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af