Cardi B og Chadwick Boseman gør klar til deres ‘SNL’-debut i charmerende promovideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Weekendens udgave af ‘Saturday Night Live’ er et af de mest imødesete afsnit af showet i nyere tid, idet to af tidens absolut største stjerner – ‘Black Panther’-hovedrolleindehaveren Chadwick Boseman og Cardi B, der netop har udgivet sit debutalbum ‘Invasion of Privacy’ – henholdsvis skal agere vært og musikalsk gæst for første gang i karrieren.

Vanen tro har showets gæster indspillet en række promoindslag, der normalt er letterede akavede udvekslinger mellem en (over)ivrig ‘SNL’-komiker og en modvillig stjerne. Men når man har med den altid sprudlende Cardi B og ‘SNL’-trumfkortet Leslie Jones at gøre, er det aldrig kedeligt at se på.

Rapperen påstår blandt andet i, at hun er i familie – eller måske gift – med Boseman, da Leslie Jones spørger til, hvad B’et i Cardi B står for. Se indslaget ovenfor som opvarmning til Cardis ‘Saturday Night Live’-debut senere i weekenden.

Læs også: Se Cardi B’s glamourøse video til ‘Bartier Cardi’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af