Pusha T er blevet gift – Kim Jones stod for tøjet og cementerede igen sin alsidighed som designer

Et opslag delt af b_nesbit (@bnez) den

Pusha T er i weekenden blevet gift med Virginia Williams. Brylluppet, der løb af stablen Cavalier Hotel i Virginia Beach, havde selvfølgelig en række af Pusha T’s venner og samarbejdspartnere på gæstelisten, heriblandt Kanye West, Kim Kardashian, Grimes og Pharrell Williams. Men Dior-designeren Kim Jones fik også lov at sætte sit aftryk på brylluppet.

Præsidenten for GOOD Music havde nemlig allieret sig med Diors nye kreative direktør, der for en lille måned siden leverede sæsonens stærkeste herreshow, da han debuterede som Dior-designer under modeugen i Paris. Jones klædte således både Pusha T, Pharrell Wiliams (Pushas forlover), og vist nok også Kanye West på til brylluppet.

»Jeg har været fan af Dior i et stykke tid. Og da Kim (Jones, red.) for nylig blev kreativ direktør, var det en no-brainer«, sagde Pusha T til Vogue i forbindelse med valget af designeren til sit bryllupstøj.

Selve looket var ganske klassisk og kunne ligeså godt være noget, man kunne se på den røde løber. Pusha T var klædt i en hvid smokingjakke og sorte smokingbukser, mens både Pharrell og Kanye begge var klædt helt i sort med hvid skjorte.

»Jeg ville holde det klassisk, men lege med tidspunktet og lokationen for brylluppet, så jeg mixede mine sorte smoking-bukser med en råhvid jakke«, fortalte rapperen, der er koncertaktuel i Danmark senere på året. 

Trods det klassiske og lidt konservative look, cementerede Pusha T’s bryllupslook, at Kim Jones virkelig er en alsidig designer. For udover sine streetwear-rødder, som han har bragt i spil i en luksuskontekst hos både Louis Vuitton og nu som Dior-designer, ligesom han af flere omgange har samarbejdet med Nike, så beviste han igen i weekenden, at han også formår at skabe skræddersyede smokinglooks. Så ja, mon ikke vi kommer til at se meget mere Kim Jones på især den røde løber i fremtiden? 

Pusha T er i øvrigt ikke den eneste, der har nydt godt af Jones’ skræddersyede kreationer. Også David Beckham var klædt i Kim Jones-design for Dior, da han deltog i Prins Harry og Meghan Markles bryllup tidligere på året.

Du kan se flere billeder fra Pusha T’s bryllup hos Vogue.

Læs også: Kim Jones gav nyt liv til Dior Homme – Prins Nikolai åbnede showet

Congrats you guys, God is the greatest, NOW MAKE THAT BABY!

Et opslag delt af Pharrell Williams (@pharrell) den

Et opslag delt af Karen Civil (@karencivil) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af