Genoplev 90’erne med Tommy Hilfiger og Kiths nye samarbejde

Genoplev 90’erne med Tommy Hilfiger og Kiths nye samarbejde

Tommy Hilfiger var en stor del af især hiphip- og r’n’b-miljøerne i USA, og åbenbart også en stor del af Kith-bagmanden Ronnie Fiegs opvækst. I hvert fald kan han slet ikke få armene ned over sin kommende efterårskollektion lavet i samarbejde med Hilfiger.

»Alle snakker om deres inspiration i livet. Det her handler ikke om inspiration. Det handler om så meget mere«, skriver Fieg i et håndskrevet brev stilet til Hilfiger.

»Når man vokser op, identificerer man sig med mennesker eller brands, der former den måde, man anskuer tingene på. Tommy Hilfiger lærte mig at se et brand som mere end blot tøj. Det repræsenterede en hel livstil. Som børn, der voksede op i 90’erne, købte vi ikke blot dit tøj, vi gik ind i din verden. To årtier senere går det op for mig, at jeg aldrig har forladt den«.

Samarbejdet tager i den grad også udgangspunkt i 90’ernes ikoniske Tommy Hilfiger-designs og blander blot lidt Kith-branding ind i diverse logoer.

Det vides endnu ikke, hvor samarbejdet kommer til salg, men du kan se hele kollektionen og mere om Fiegs Hilfiger-inspiration på Kiths website.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – inklusiv Kiths Coca-Cola-samarbejde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af