Han Kjøbenhavn fejrer tiårsjubilæum med minikollektion – inklusiv Puma-sneakers og solbriller

Han Kjøbenhavn fejrer tiårsjubilæum med minikollektion – inklusiv Puma-sneakers og solbriller

Han Kjøbenhavn teasede allerede sin jubilæumskollektion i maj, da vi skrev om et Instagram-billede af et Instagram-billede af en Puma-sneaker. Nu er brandet så klar med de varer, der udgør kollektionen, som allerede kommer i salg i morgen.

I jubilæets ånd er der tale om ti varer, som der kun slippes ti styks af, og ifølge brandet er minikollektionen inspireret af Han Kjøbenhavns historie og efterhånden store arkiv.

Ud over Puma Tsugi Kori-sneakeren og ovenstående lakerede slangeskinds-tracksuit indeholder kollektionen blandt andet også en mønstret velourskjorte, en militærgrøn kedeldragt og et par solbriller, der minder lidt om den nye 2650-model. Her er emblemet på siden af brillestængerne dog skiftet ud med en tikrone – selvfølgelig.

Der er også lavet en sort t-shirt og en grøn sweatshirt, som mere direkte illustrerer jubilæet med teksten »celebratory limited collection 2008-2018«, skrevet under logonavnet.

Generelt fremstår det som en stærk kollektion, der cementerer den forstadshistorie, som Han Kjøbenhavn altid har holdt som en central del af brandet. Samtidig inkluderer den både et af deres mest imponerende samarbejder (Puma), solbrilledelen som startede hele eventyret og nogle af de vildere materialer og prints, der ofte har karakteriseret brandets design-dna.

Se hele kollektionen i Han Kjøbenhavns webshop. Salget starter klokken 11 i morgen.

Læs også: Showanmeldelse: Han Kjøbenhavn skar ind til benet under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af