Ugens bedste sneaker-nyheder – Off-White skruer op, Reeboks split-såler og mere trail

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Off-White og Nike går Air-amok

Vi gider slet ikke sige, at det er samarbejdet, der aldrig ender, for det er vist efterhånden blevet slået godt og grundigt fast. I denne uge er der nyt om intet mindre en fem nye colorways af de velkendte ‘The Ten’-modeller. Udover ovenstående sølvfarvede Air Max 97 som kom til salg i går – og hurtigt blev udsolgt, så skulle nedenstående være på vej.


Denne sorte colorway skulle eftersigende også være sat til salg i går, men tilsyneladende ikke her i Danmark. Det vides heller ikke, om den så kommer hertil snart.


Til gengæld siger rygterne, at der i november skulle lande både en sort og en ‘volt’ version af Air Force 1, som var en af vores favoritter blandt de oprindelige ti genfortolkninger.


Sidst men ikke mindst så skulle de kommende måneder også byde på en sort version af Air Max 90.


Monokrom Yung-1

Efter sin gode start har Adidas klogt nok fået sendt en del colorways ud i butikkerne. Denne okkerfarvede version, som bliver solgt eksklusivt hos Size?, fortjener dog at blive fremhævet. For hvis en af de første colorways, den hidsige orange, var lidt for meget for dig, så er denne måske bedre. Den er stadig til at få øje på, men det monokrome tøjler vildskaben, og den rundes stærk af af den næsten matchende gummisål. Den bliver sat til salg i morgen, lørdag, hos Size?


Patta sætter præg på Nike

Det hollandske streetwear-brand er snart klar med et nyt Nike-samarbejde som ud over en fed tøjkollektion indeholder en sneaker, der blander overdelen fra Air Max 90 med sålen fra Air Max 95. Den primært sort silhuet har en flot mat finish, og det lader til, at Naked får samarbejdet på hylderne fra den 27. oktober, men hvis du er i Amsterdam, så har Patta kollektionen til salg fra i morgen.


Nike hjælper syge børn

I november lander Nikes Doernbecher Freestyle-kollektion, som er designet i samarbejde med patienter på OHSU Doernbecher Children’s Hospital i brandets hjemby Portland. Kollektionen kommer blandt andet til at inkludere denne farverige version af Zoom Fly SP, som indfanger tidens hang til kraftige farver. Overskuddet fra salget går til børnehospitalet.


Reebok dyrker sin split-sål

Den todelte sål har været en del af designet på mange Reebok-modeller som blandt andet Instapump Fury. Nu bygger Reebok så videre på tanken med den ny silhuet Sole Fury, som med sin knit-overdel ender med at sende tankerne mod Adidas’ Pod-S3.1.

Sole Fury har dog flere fine detaljer som for eksempel snøresystemet, hvor båndet, som snørerne går igennem også deler overdelen i to farver på de to første colorways, som kommer i handlen den 8. november hos udvalgte forhandlere. Modellen forventes at koster omkring 600 kroner.


Nikes ekstreme gummistøvler

De ligner noget, der i hvert fald kan få dig tørfodet igennem vinterens sjap. Men med udgangspunkt i Air Force 1 er AF1 Sage et lidt vildere, militaristisk bud på en gummistøvle, hvor især den lange lynlåsstrop og spændet omkring anklen er med til at skrue op for de tekniske detaljer. Modellen skulle komme i handlen den 2. november.


Metallisk React Element

De første versioner af React Element 87 er blevet revet væk de fleste steder og har også været opsigtsvækkende med sine neonfarver. Den enklere, beslægtede React Element 55 er knapt så farveglad, men med denne kommende colorway formår den alligevel at stikke ud trods sin harmoni. Den skulle komme i salg i løbet af de næste par uger.


Flere Comme des Garçons x Mowabb på vej

Det seneste samarbejde mellem det japanske brand og Nike om ACG-modellen Air Mowabb har allerede været udgivet i begrænsede mængder hos Barneys og Dover Street Market. Nu er turen så kommet til END., som har både den sorte og hvide colorway til salg via et online-raffle i morgen, lørdag. Hvis du er blandt de heldige, må du betale 1.839 kroner for den (plus 80 kroner i fragt).


Reeboks moderne look

Mens vi tidligere snakkede om Reeboks todelte sål, så er vi her ude i deres tredelte variant, som vi også har set det i en lidt anden variant på brandets Run_R 96-model. Deres 3D Opus Pro Cool spiller dog mere på udendørs-looket, især takket være overdelens lag-på-lag-look med ruskindsdetaljer og med sokkedesignet og de grønne og grå farvenuancer. Skoen er til salg i den polske sneaker-butik WS2.


 

Vis dette opslag på Instagram

 

You can get really crazy with these! ??

Et opslag delt af Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) den

Pil-selv-sneakers

Glem alt om fjordrejer, det her er sneakers, du kan pille ‘skalden’ af. Det er genbrugsbutiksejeren, der blev sneaker-designer Sean Wotherspoon, der står bag disse i samarbejde med Nike. De mange farvede fløjllag kan altså pilles af, så det blomstrede stof kommer til syne. Der er dog tale om nogle skræddersyede sko, som spiller på Wotherspoons genbrugsbaggrund, så der er tilsyneladende kun to versioner af den sjove Air Max 1, så forvent ikke at se dem til salg.


Trekking-klar med Adidas

Vi har før lagt vægt på, hvordan tidens mange trail-sneakers især ligger godt til Nike og deres underbrand All Condition Gear, som da også har fundet flere modeller frem fra gemmerne. Men Adidas kan også lege med, som tyskerne beviser med deres F/2 TR PK, som selvfølgelig især udmærker sig ved den robuste sål, men også ruskindsdetaljerne, der giver sokkedesignet lidt mere robusthed. Denne version koster 1.199 kroner hos Storm.

Læs også: Skomekkaet Sneaker Banquet vender tilbage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af