Det bedste ved The Weeknds XO x BAPE-samarbejde er billederne af ham selv

Det bedste ved The Weeknds XO x BAPE-samarbejde er billederne af ham selv
Foto: The Weeknd og Metro Boomin i samarbejdets nye lookbook.

Samarbejder er og bliver en uundgåelig del af modeverdenens konstante jagt på vores opmærksomhed – og penge. Det betyder dog også, at mange af dem ender med at være nogle lidt uinspirerede logomøder. Det er The Weeknds mærke XO’s nye samarbejde med BAPE et eksempel på.

Der er i hvert fald ikke meget nyt under solen, når The Weeknd sammen med kumpanerne Metro Boomin, La Mar Taylor, and 88Glams Derek Wise viser kollektionen frem i en ny lookbook. Vi er netop ude i logomøder på velkendte styles som college- og denimjakker, t-shirts og tracksuits.

Til gengæld minder de nye billeder mig om, at jeg slet ikke har fået skrevet nok om The Weeknds nye look. Her ryger 70’er-viben lidt, når de store, firkantede hornbriller er byttet ud med nogle langt mindre solbriller, og jakkesættet med det brede revers er blevet til samarbejdets collegejakke. Til gengæld sidder cykelstyrsmoustachen stadig, som den skal, ligesom afroen er som et lidt mere moderne bud på det svundne årtis mikrofonhår.

Ligesom dele af moden – vi har lige set det en del under herremodeugen i London, blandt andet hos Astrid Andersen – elsker at kigge tilbage på 70’erne, passer looket godt til The Weeknd, som med singlen ‘Blinding Lights’ også kigger bagud, selvom det synthbårne nummer måske mest har en stærk 80’er-new wave-lyd.

Det bliver spændende at se, om han har tænkt sig at holde fast i looket i udrulningen af det forventede, kommende album – og hvilke outfits det så kan føre til.

Men tilbage til XO x BAPE-samarbejdet, der altså følger op på sidste års-collab. Det skulle blive sat til salg via BAPE og The Weeknds’ kanaler på lørdag, den 11. januar. Priserne er endnu ukendte.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af