Jada laver genbrugskollektion i samarbejde med Trendsales

Jada laver genbrugskollektion i samarbejde med Trendsales
Jada i Trendsales’ webserie. (Foto: Trendsales)

I kølvandet på klimakrisen tyder meget på, at genbrug kommer til at fylde mere i vores måde at købe tøj på. Faktisk peger mange på, at markedet for genbrug vil overhale fast fashion i løbet af det nye årti. Det er selvfølgelig godt nyt for en platform som Trendsales, der netop forsøger at råbe op om mulighederne med genbrug med et samarbejde med Jada og de to stilpersonligheder Trine Kjær og Astrid Olsen.

De tre kvinder har fået til opgave at lave en slags minikollektion, som består af en af deres yndlingsbeklædningsgenstande, som de skal lave flere versioner af baseret på tøj, som de køber af andre på Trendsales.

Processen er blevet til en lille miniserie, hvor man kan følge de tre i deres arbejde sammen med hver deres stylist.

»Jeg kan godt lide, at det er stramt. Det er meget min stil. Meget stramt – og lidt slutty tøj, det kan jeg også godt lide«, siger Jada, før hun slår fast, hvad det er, hun gerne vil have som omdrejningspunkt for sin kollektion.

»Det er flot med handsker og en stram kjole. Lang eller kort, der er jeg lidt i tvivl«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Se første afsnit af Trendsales’ webserie

For Jada er det vigtigt at sætte fokus på genbrug, siger hun til Trendsales.

»Jeg har haft så meget secondhand-tøj på på scenen, og folk tror aldrig på det. Så på en måde gad jeg godt at rebrande genbrug, fordi det hurtigt får sådan en lidt ulden klang«, siger Jada.

»Det, der er så fedt ved tøj fra genbrug er, at det ikke altid er helt spot-on på trenden, og det kan jeg bare enormt godt lide. At man lige får rusket sit blik lidt. At man får set nogle andre seje ting og kan gøre det til sin egen ting«.

De tre kvinders designs bliver sat til salg den 22. januar klokken 20 på Trendsales.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af