Giorgio Armani holdt modeshow uden publikum grundet udbrud af coronavirus i Italien

»Kvindernes AW20-21-modeshow vil blive holdt bag lukkede døre. Det er et forebyggende tiltag besluttet af Mr. Armani for at støtte den nationale indsats med at beskytte befolkningens helbred«.

Sådan skrev Giorgio Armani ud på brandets Instagram i går søndag, hvor modehusets show klokken 16 var sat til at afslutte modeugen i Milano. Men i stedet for hundredevis af gæster omkring catwalken, gik modellerne altså kun til ære for de kameraer, som filmede showet og transmitterede det live ud til interesserede seere på blandt andet Instagram.

Årsagen var, at coronavirus for alvor er kommet til Italien, og især Lombardiet, hvor Milano ligger, i løbet af weekenden. DR skriver, at mens der fredag morgen kun var registreret tre tilfælde af smitte, lyder mandag morgen på over 150 bekræftede tilfælde, mens fire har mistet livet. Dermed er Italien det hårdeste ramte land i Europa.

Flere medier skriver også om aflyste fodboldkampe i Serie A samt lukkede skoler og museer, ligesom togtrafikken mellem Italien og Østrig var stoppet i noget tid henover weekenden, men skulle være genetableret.

Modeugekaravanen rykker i dag fra Milano mod Paris, og man må selvfølgelig håbe, at det ikke betyder, at smitten rejser med til Frankrig.

Armanis show kan stadig streames på Instagram HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af