Justin Biebers værste og bedste outfits: Fra knælange t-shirts og blebukser til badboy-skater

Justin Bieber er klar med sit femte studiealbum, sit første i fem år, og i den anledning kigger vi på den stilmæssige udvikling, den snart 26-årige sanger har gennemgået, siden han først slog sit navn fast som Youtube-sensation i 2008. Og det skorter det ikke på hverken op- eller nedture.
Justin Biebers værste og bedste outfits: Fra knælange t-shirts og blebukser til badboy-skater
Justin Bieber i november 2019. (Foto: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images)

Det er de færreste, der kigger tilbage på deres pubertetstid med stolthed. Få går igennem de sårbare teenageår uden hormonforstyrrede tøjvalg, men heldigvis – selv i denne digitale tidsalder – slipper de fleste for at få foreviget mange af deres værste øjeblikke.

For Justin Bieber har virkeligheden været en anden. Han kunne knap kalde sig teenager, før han var signet af Usher og hittede med sin debutsingle ‘One Time’, og siden har hele verden kunnet følge med i alt, han har gjort og taget på. På godt og ondt.

Bieber har udnyttet opmærksomheden omkring egen person og brugt sit udtryk og sin påklædning til at styre sit image. Hvor han tidligt i karrieren hoppede rundt med et smil fra øre til øre i lilla munderinger som barnestjerne, har han de senere år taget en mere tilbagelænet rockstjerneattitude til sig.

Lige så glat og fint-friseret hans hår var strøget fladt, da han først brød frem, lige så pjusket og laissez faire er han med det nu. Dirtcore er hårstilen blevet døbt. Han har fået tatoveringer over hele overkroppen, ofte spottet med et lille overskæg, og med Hailey Bieber ses han nu mest slentrende gennem Los Angeles’ gader i stort og afslappet tøj – ofte fra sit eget tøjmærke Drew House.

Mærkets design er farverigt, skate-inspireret og stort, og fungerer som en klar forlængelse af hans senere og mere tilbagelænede garderobe.

Æstetikken er ung og hemmelighedsfuld, og det er ikke overraskende, at de første drops indtil nu er blevet udsolgt øjeblikkeligt.

Med et nyt frisk look – og sind – er Biebers tilbagekomst imødeset, og vi bruger albumlanceringen til at se tilbage superstjernens stilmæssige udvikling og op- og nedture gennem årene.

Fem værste Bieber-outfits

Justin Bieber i december 2012. (Foto: Michael Kovac/Getty Images)
  1. The Douche Look (2012)

Justin Bieber forelskede sig tidligt i de lavthængende crotch-pants (poo-catchers) – gerne med en tilhørende longline t-shirt. Det har aldrig været godt til nogen, og tilført en klodset, højtsiddende hat og gule sko er det vist kun Nicklas Bendtner, der kan se æstetikken i makværket.

Internettet var ikke sen til at døbe looket The Douche Look. Fair nok.

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin bieber Outfits (@jboutfits) den

  1. Pokemon-træneren (2013)

Lilla, lavthængende crotch pants med leopardmønster sammensat med en gul, alt for stor og klodset, nittebefængt kasket. Tilføj en farvekoordineret Billionaire Boys Club-sweater og et par chunky sneakers. Man må give Bieber, at den ikke var set før – men så igen, det var der nok en grund til. Om ikke andet må vi håbe, hans Pokemon Go-jagt gik godt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin bieber fan page (@bizzleoutfit) den

  1. Shorts med Bieber på ferie (2014)

Fra han var en spæd stjerne brugte Justin Bieber sit udseende til at styre sit image. Transitionen fra barn til voksen voldte dog lidt problemer, og fra at have været nuttet barnestjerne i sin begyndende stjernetid stilede Bieber her mod et mere råt og usødet badboy-image i sine senere teenageår. Han var måske bare ikke helt så gangster, som han gerne ville opfattes.

Justin Bieber på Omnia-klubben i Las Vegas i marts 2015. (Foto: Denise Truscello/Getty Images)
  1. Fødselsdag og skak (2015)

I starten af 20’erne fandt Bieber kærlighed i to af tidens hotteste brands, Jerry Lorenzos Fear of God og Virgil Ablohs Pyrex Visions – og siden Off-White. Hans garderobe blev tydeligt infiltreret af kreationer fra de to designere, og selv Biebers tour-merchandise blev lavet i samarbejde med Lorenzo.

Stramme jeans og longline t-shirts var blandt Lorenzos signatur-designs. Til sin 21-års fødselsdagsfest i Las Vegas tog Bieber det dog til ekstremerne med en t-shirt, der gik ham til knæene. Sammensat med skakternede high top-sko og en matchende læderjakke lignede han en, der lidt for gerne ville være med på noderne.

Justin Bieber på scenen under iHeartRadio Music Awards i 2016. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)
  1. Kikset kulmination (2016)

Afkortede crotch pants uden på stramme jeans, en oversized hockeytrøje, afbleget hår, dreadlocks og en cykelkæde-lignende genstand viklet om halsen. Alle Biebers værste tøjvaner blev samlet i et sammensurium af dårlige beslutninger – og det for mindre en fire år siden, hvor hans tøjstil ellers var på vej mod lysere tider.

Men her skete der godt nok meget, og det er svært at finde ud af, om man skal grine eller græde. Kønt var det ikke, men der var alligevel noget fantastisk ved, at Bieber havde modet til at dukke op til et stort award-show (iHeartRadio Music Awards) i så latterlig en mundering. I øvrigt et award show, hvor han både optrådte og vandt prisen som årets mandlige artist.

Fem bedste Bieber-outfits

Justin Bieber under sin verdensturné i 2010. (Foto: Stephen Lovekin/Getty Images)
  1. Den lille lilla regent (2010)

Under sin ‘My World Tour’ i 2010 var Bieber barnestjernen, der fik småpiger over hele verden til at dåne. Outfittet indkapslede, hvor mesterligt Bieber til tider lykkedes med at bruge tøjet til at brande sig selv. Han gjorde den lilla farve til et synonym med sit navn, og det monokrome outfit med de lilla detaljer er blevet ikonisk for hans tidlige storhedstid. Det ville nok ikke fungere for mange andre, men for den unge bedårende popstjerne kunne det ikke være skruet bedre sammen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

  1. Supreme leader (2017)

Bieber superhittede med Luis Fonsi og Daddy Yankee på sommer-bangeren ‘Despacito’, men han holdt sig det meste af året uden for offentlighedens søgelys. Han optrådte dog i Hyde Park i London i juli. Kortklippet og iført et farverigt monogram-piece fra den – på det tidspunkt – top-aktuelle Supreme x Louis Vuitton-kollektion så Bieber både glad og uanstrengt ud. Det klædte ham.

Og det gjorde shortsene fra hans merchandise-linje også – dem der altså var lavet i samarbejde med Jerry Lorenzo fra Fear of God, og som på den tid – sammen med Kanye West – var med til at gentænke bandmerchandise og gøre det utroligt populært igen.

Justin Bieber og Hailey Baldwin i september 2018. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)
  1. Fin ny accessory (2018)

Bieber viste i løbet af sommeren 2018 en ny side af sig selv. Ofte set smilende og afslappet tøffede han rundt med sin bedste accessory, Hailey Bieber, ved sin side.

Elegante farvekombinationer, farverige Vans eller hotel-slippers, løse sweatpants, grafiske prints og afslappede silhuetter er en del af opskriften, der det seneste årti har gjort Tyler, The Creator til et af tidens største stilikoner – og det virkede også for Bieber.

Tatoveringer og det lange pjuskede hår tilføjede lidt attitude. Det var underspillet, og det fungerer – og med en sund fremtoning så Bieber også mere rask ud, end han havde gjort i mange år.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin Bieber News (@dailyjbsource) den

Se en bedre version af outfittet her.

  1. Uanstrengt overlegent (2018)

Med løstsiddende, farverigt leisure wear, sportsreferencer og sit pjuskede tilbagestrøgede hår har Bieber fundet sig til rette i en langt mere afslappet og uanstrengt fremtoning de senere år. Han ligner en superstjerne – men ikke længere en, der prøver at ligne en. De customized Nike-sneakers er også geniale.

Justin Bieber i november 2019. (Foto: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images)
  1. Drew House (2018)

Bieber har været igennem en stilmæssig renæssance. Her klædte han sig uanstrengt, og der blev også plads til et smil, da han for første gang optrådte offentligt i sin nye tøjlinje, Drew House, sammen med sin kommende brud.

Han har igen formået at rebrande sig, og nu er han klar til at kapitalisere på det også. Drew House fungerer som en forlængelse af den garderobe, Bieber luftede over sommeren, og med moderne, mystisk markedsføring og overkommelige priser bliver første drop også udsolgt hurtigt. Mens du venter på hans nye album, kan du shoppe brandets anden kollektion nu på Thehouseofdrew.com.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af