Rihanna vandt til NAACP Awards – både priser og med kraftfuld takketale og Givenchy-kjole

Rihanna vandt til NAACP Awards – både priser og med kraftfuld takketale og Givenchy-kjole
Rihanna med sin President's Award til NAACP Image Awards i lørdags. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Det er vist ofte sådan, at når Rihanna er i et rum, så stjæler hun opmærksomheden. Det fornemmede man også, at superstjernen godt selv er klar over, da hun deltog i lørdagens NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) Image Awards.

Ikke nok med at hun åbenbart valgte at droppe den røde løber – måske fordi hendes lilla flæsekjole fra Givenchy og hendes flettede, tilbagestrøgne hår og røde læber netop ville have sat ild i fotografernes kameraer – så gjorde hun også et stort nummer ud af flytte fokus fra sig selv, da hun modtog President’s Award for sit filantropiske arbejde med blandt andet sin nonprofit organisation Clara Lionel Foundation.

I sin takketale valgte hun i stedet at lægge fokus på nødvendigheden af fællesskab, hvis man vil ændre noget. »Vi kan kun fikse den her verden sammen«, som hun sagde.

Rihanna sammen med Janelle Monáe og Lizzo under prisuddelingen. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

»Vi er blevet nægtet muligheder siden tidernes begyndelse, og vi er alligevel trængt igennem. Forstil jer, hvad vi kunne gøre sammen«, fortsatte hun. Og den udfordring var ikke kun tiltænkt salens majoritet af sorte amerikanere.

»Vi kan ikke gøre det her opdelt. Det kan jeg ikke sige nok. Vi kan ikke lade os desensibilisere. Den der ‘hvis det er dit problem, så er det ikke mit’. Det er en kvindeproblem, det er sorte menneskers problem, det er de fattiges problem.

Jeg mener, hvor mange af jer i det her rum har kolleger og partnere og venner fra andre racer, køn, religioner? Op med hænderne. De vil gerne være venner med jer, ikke? De kan lide jer? Så er det her også deres problem. Så når vi marcherer og protesterer og poster om Michael Brown Junior og Atatiana Jefferson (og lignende, red.), så sig til jeres venner, at de skal støtte op«.

Se hele Rihannas takketale nedenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af