Kanye West indtog modeugen i Paris – genopliver Yeezy-modeshow

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paris Fashion Week har leveret mange store oplevelser for Kanye West – fra hans første ture sammen med blandt andre Virgil Abloh (hvor de blev fanget i et nu legendarisk street style-billede ude foran et Comme des Garçons-show) til hans Yeezy Season 6-show og Ablohs debutshow for Louis Vuitton.

Og så var der selvfølgelig det mindre sjove bevæbnede røveri, som hans kone blev udsat for.

Det har dog ikke afholdt det kendte par fra at vende tilbage til modehovedstaden flere gange – og i weekenden gjorde de det igen, og med flere overraskelser i baghånden.

Kanye lagde ud med at troppe op i den allerede omtalte Yeezy 451, hvor sålen smyger sig op omkring foden som en slags klo, hvilket man så kan håbe på betyder, at en releasedato nærmer sig.

Og mon ikke, vi kommer til at se den, når Kanye i aften genopliver tøjdelen af Yeezy med et længeventet Season 8-show? For ja, ret overraskende ankom Kanye til Paris med nyheden om en Sunday Service-optræden og Yeezy-showet.

Dermed vender showet – og tøjdelen af hans brand – tilbage efter et par års pause, og det skal i den grad blive spændende at se, hvad han har med til os.

Det er svært at forestille sig, at han ikke fortsætter, hvor han slap med sine underspillede monotome looks – især set i lyset af Sunday Service og hans seneste album, ‘Jesus Is King’, hvor den æstetik har været dominerende.

Det var den også i Paris i går, da Kanye holdt gudstjeneste i Bouffes du Nord Theatre med sit Sunday Service-kor i matchende beige outfits. Hovedpersonen sang eftersigende selv for på nogle numre som ‘Father Stretch My Hands Pt. 1.’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Hashtag blessed #sundayservice

A post shared by Emma Hope Allwood / EHA (@emmahopeall) on

Der var lidt mere knald på Kim Kardashian Wests outfits, selvom de tre latex-looks fra Balmain, hun indtil videre har optrådt i, også har dyrket det monokrome.

Hun var selvfølgelig også til gudstjenesten i går morges sammen med netop Balmain-designeren Olivier Rousteing, ligesom at North er med sine forældre i Paris.

Nu glæder vi os bare til at se, hvad der sker ved Yeezy-showet, som stadig har noget officielt tidspunkt, andet end ‘aften’. Flere brands har ellers valgt at aflyse deres show, efter at coronavirus også for alvor har gjort sit indtog i Paris i løbet af weekenden. Det forventes Kanye dog ikke at tage hensyn til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af