Rihanna åbner TikTok-hus til Fenty Beauty

Rihanna åbner TikTok-hus til Fenty Beauty
Rihanna i en af de seneste kampagner for hendes lingerimærke Savage x Fenty.

At sociale medier har ændret måden, vi konsumere nyheder og underholdning på, er jo ikke noget nyt, og efter Youtube, Facebook og Instagram er TikTok blot et af de nyeste børn i klassen.

Til gengæld er det et barn, som har lært meget af sine søskende, og derfor vokser med lynets hast. Alle dine yndlingskunstnere tør ikke længere ignorere TikTok, ligesom de kommercielle kræfter er rykket ind i stor stil.

Det slog Rihanna fast i går, da hun åbnede et Fenty Beauty TikTok-hus i Los Angeles, hvor hendes makeup-brand har samlet nogle beauty-fokuserede influencere fra platformen.

Ideen er altså, at de bor i huset – som ser ret luksusagtigt ud – hvor der selvfølgelig er alle de Fenty Beauty-produkter til rådighed, de kunne drømme om, og så skaber de en del af deres videoer i huset og med produkterne – selvfølgelig med den rette reklameanvisning.

Fænomenet med disse huse startede egentlig med andre videotjenester som Vine og Youtube i fokus, men nu er det altså hurtigt blevet TikTok’ernes tur. Det skrev The New York Times en længere artikel om i januar.

»Jeg ville bare skabe en platform for den næste bølge af content-skabere. Jeg mener, at vores generation er den sygeste, vildeste og mest kreative«, sagde Rihanna blandt andet, da hun erklærede huset for åbent og formåede næsten at få det til at lyde, som om hun gjorde de unge en tjeneste og ikke vice versa.

Og de første videoer er selvfølgelig allerede i omløb fra husets beboere, der inkluderer TikTok’erne Makayla, Emmy Combs og Savannah Palacio, og på Fenty Beautys egen kanal. Se nogle af dem via links nedenfor.

https://www.tiktok.com/@fentybeauty/video/6801572061790752006

https://www.tiktok.com/@thedawndishsoap/video/6801642271172283653

https://www.tiktok.com/@priscillaono/video/6801632978352016645

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af