Offset kaster kærlighed på Soullands Playboy-samarbejde

Offset kaster kærlighed på Soullands Playboy-samarbejde
Offset under Migos på NorthSide sidste år. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Ideen er egentlig enkel nok: Tage nogle gamle forsider fra Playboy og bruge dem på t-shirts, hoodies og skjorter. Det er grundtanken for det samarbejde, som Soulland lancerede sidste år.

Og selvom samarbejdet fortsætter i år, så er det faktisk en jakke fra det første drop, som Offset optræder i en ny teaser for hans kommende webserie ‘Skrrt With Offset’.

Traileren viser scener fra showet, der bliver en del af den nye mobil-streamingkanal Quibi fra den 6. april, og midt i hjulspind og kendisvenner som Chance the Rapper og designeren Dapper Dan ser vi altså Offset danse rundt i en rød fløjlsjakke fra Soulland-samarbejdet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er Playboy-forsiden fra September 1969 med modellen Shay Knuth, der er brugt som et slags patchwork-print på jakken. Den er dog fra Soullands AW19-kollektion og altså ikke umiddelbart til salg længere.

Sådan er det nogle gange med den slags kendis-co-signs, hvor brands sender tøj til folk og så blot kan håbe på, at de går med det på et tidspunkt. Som dengang Beyoncé pludselig bar en Saks Potts-pels, hun var blevet tilsendt tre år tidligere.

Soulland har også tidligere haft diverse kendisser til at gå i deres tøj – ikke mindst da Jay-Z blev fanget i en af deres sweatshirts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af