Grand Avenue

Grand Avenue er et af de bands, der rammer plet ved første gennemlytning. De fleste af de fire sange på democd’en er gennemførte ørehængere i genren let tilgængelig rock.

Bandets evne til at finde den gode melodi er veludviklet, og dertil skal lægges en betagende vokal, der når langt ind i kroppen og til dels minder om forsanger Adam Duritz fra Counting Crows. Den lidt skrøbelige og lidende vokal suppleret af akustisk guitar centralt i lydbilledet skaber en melankolsk stemning til bandets tekster, der kredser om ulykkelig kærlighed og den generelle forvirring med at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen.

Grand Avenue skaber en helhed med sin musik og især nummeret “Everyday”, skal man være meget umusikalsk for ikke blot at holde en smule af.

En ulempe ved det let tilgængelige kan være, at man hurtigere bliver træt af det i forhold til den svært tilgængelige musik, der ofte har en længere holdbarhed. I Grand Avenues tilfælde holder det i længden, og cd’en kommer ikke til at ende i skuffen med tvivlsomme demo’er.

Grand Avenue. 'demo'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af