Kevin Beige

Jeg havde ikke hørt om Kevin Beige før jeg fik denne demo med tre numre stukket i hånden…men jeg håber så sandelig at jeg kommer til at høre mere til dem i fremtiden.

Rigtig god, groovy funk præsenteres på cd’en. Om navnet Kevin Beige skal antyde at bandet genremæssigt placerer sig mellem James Brown og Barry White ved jeg ikke, men det er måske ikke helt forkert placeret. Jeg synes dog også jeg hører noget Ridin’ Thumb, Tower of Power og Jamiroquai i bandets musik…og sikkert også en masse andre jeg ikke kender til. I hvert fald synes jeg at bandet byder på noget forholdsvist nyt. Ikke revolutionerende, men absolut med berettigelse på det danske eller internationale musikmarked.

Især synes jeg nummeret February er fængende. Et lækkert groove, interessant rytmik i melodi og arrangement, der gør nummeret spændende at lytte til mange gange. Interessante og stemningsfyldte blæserarrangementer der både minder om Ridin’ Thumb, Jamiroquai og Soon e MC. Jeg mener ikke dermed at Kevin Beige plagierer de nævnte kunstnere, men derimod formår de at samle inspirationen i lyttevenlige og interessante numre, der efter min bedste overbevisning fortjener en chance.

Som afsluttende kommentar om Kevin Beige vil jeg vælge: “Rigtig god funk.” Jeg har ikke så meget mere at sige end, at jeg gerne køber deres første cd, når en sådan forhåbenligt kommer i butikkerne og håber snart at komme til at opleve dem live.

Kevin Beige. 'demo'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af