Perfect

Som navnet lægger op til, er de tre medlemmer i Perfect særdeles perfektionistiske, når de skruer deres alternative pop sammen. Trioens demoskive er højt belagt med adskillige lag af lyd og finurlige samples. Flere melodier og rytmer strejfer hinanden på kryds og tværs og udgør tilsammen et rodet lydbillede, der fungerer.

Perfects lyd kan sammenlignes med en blanding af den moderne Björk og Imani Coppola, der var fremme for en årrække siden med hittet “Legend of a Cowgirl”. De afbrudte og skæve rytmer lægger en solid bund, og leder desuden tankerne hen på Destiny’s Child. Perfect har også flere gange fat i den spanske guitar for at koble endnu en variant til musikken.

I forgrunden er Ditte Campions vokal, der sødmefuldt og let lidende løfter sangene i den positive retning. Den første sang på trioens demo er “Sly-Dog”, der var i rotation på P3 sidste sommer. Men også “Perfect Tune” og “Say No” er iørefaldende. På sidstnævnte er der også blevet plads til elektrisk guitar, der passer godt i en sang, hvor omkvædet lyder: “I wanna scream, I wanna yell”.

Det lykkes for Perfect at få en helhed ud af sangene, der indimellem flagrer i for mange retninger og kan blive lidt for lydtunge at lytte til. Men er man oppe i gear, er det svært ikke at vippe med foden og lade sig fascinere af de gennemarbejdede og til tider forunderlige numre.

Perfect. 'demo'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af