Kashmir – koncert med kontraster

En anelse ydmyge og taknemmelige stod Kashmir i går aftes på Midtfyns største scene og bød velkommen til de mange mennesker som snart strømmede forventningsfulde til. Også undertegnede havde store forventninger til drengerøvsbandet med den stormende karriere og en bugnende sangbog. Det skulle blive godt at skråle med på de gamle, rå sange fra ‘The Good Life’, ‘Travelogue’ og de nyere smukke hits fra ‘Zitilites’.

Kasper Eistrup sikrede sig publikums gunst med sin karismatiske og ligefremme attitude. Derfor kastede publikum sig i hans håndflader, da bandet overraskende spillede en fremragende live-udgave af ‘Rocket Brothers’ allerede som det tredje nummer. Det steg måske Eistrup lidt til hovedet, idet han derefter vovede sig ud i en stribe intime, sløve numre. I bedste Bob Dylan-stil stod han alene med fastspændt mundharpe og akustisk guitar og klynkede sine kedelige klagesange igennem.

Det var simpelthen en koncert med kontraster: Det ene øjeblik løb folk til scenen – hoppende og skrålende. Det andet kiggede de væk, begyndte at snakke og sat kursen mod ølteltet. For så at løbe tilbage igen, da Kashmir i en endeløs række af ekstranumre afsluttede koncerten med et overvældende brag. Men det virkede dybt malplaceret, at forsøge at skabe en intim stemning på sådan en stor rockscene.

Men ok, han spåede også, at anmelderne sikkert ville beskrive disse melankolsk-triste numre som en “død periode” i koncerten. Han fik ret – og en stor del af publikum var tilsyneladende enige. Der var ihvertfald travlt i ølboderne.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af