MIDTFYNS: Dinojax ARE Good enough!

Dinodrengene var i absolut topform, da de igår entrede Katapultscenen med smil på læben og instrumenterne i hånden.

Bandet blev som altid ledt sikkert igennem hitmængden af kapelmester Jakob Dinesen som gav sig fuldt ud. En ren fornøjelse at se et band, så levende på scenen. På trods af solens hede stråler strøg ned over teltet, hoppede og sprang de fornøjelige to drengerøve rundt på scenen og man syntes snart at stedet var for lille til et band af denne format.

Som vi tidligere har oplevet ved Dinojax koncerter, er det kendetegnede at de leverede de mest iørefaldende sang med en flot og imponerende stor lydflade på trods af, at de kun er tre i bandet.

Desværre føler man hurtigt at man har hørt sangene før. De er så iørefaldende og let tilgængelige, at man efter et minut kan synge med. Derfor var det rent musikalsk ikke en nyskabende og fantastisk oplevelse. Derimod var det visuelt en enestående koncert hvor Dino og de andre satte tempoet i vejret og fik publikum til trodse de lokkende stråler fra oven, for at gå ind til en koncert som med sikkerhed satte uforglemmelige spor. Man kunne ihvertfald høre nogle festivalgæster gå rundt bagefter og synge “..It wasn’t good enough, no i wasn’t…” Men det var det!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af