MIDTFYNS: Grand Avenue med Grand tømmermænd?

Grand Avenues ry går langt foran dem selv og medmindre man har levet under jorden og droppet radioen, ja så har man hørt nogle af Grand Avenues landeplager, heriblandt “What’s On Your Mind” og “Everyday” som de ligeledes spillede på katapultscenen idag kl. 16.00.

At de har potentiale til at blive den næste store eksportvare, er langt fra en hemmelighed – især nu, hvor de har fået pladekontrakt med EMI. Men udover at de har deres debutalbum på vej, ja så var der ikke nogle synderlige tegn på, at de var blevet signet.

Bandets flotte sange blev kastet som perler for svin, da forbløffende lidt mennesker havde valgt at skippe soldyrkningen for at opleve Grand Avenue som i dagens anledning havde byttet plads med “Kira og The Kindred Spirit”. Lidt ærgeligt for de mandlige festivalgæster som havde glædet sig til Kira. Men her stoppede skuffelsen desværre ikke helt.

Grand Avenue diskede op med den ene lowtempo, storladne ballade efter den anden og formåede at lave det lækreste lydbillede. Desværre var de i begyndelsen en smule rodløse og tilbageholdte – nærmest som om de var usikre. Om det virkelig var nervøsitet, tømmermænd eller mangel på publikummer, kan jeg ikke svare på. Men de var ikke ligeså tændte, som de plejer at være.

Først da Niller fyrede den af med knæhøje soli, blødte resten af bandet op og de skabte en fair, men ikke en storslået fest. Jeg havde nu regnet med mere.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af