MIDTFYNS: Hyperaktive Carpark North

Med scenen fuldstændigt badet i blåt lys indleder et af Danmarks yndlingsbands Carpark North deres koncert med den vanlige synthintro til Homeland.

Herefter sprang lydbomben og blæste ørene fulde af de mest trykkende beats og presamplede numre. Lysshowet var overvældende og klart blandt det bedste hidtil set på Midtfyns Festivalen. Kombineret med et forrygende energisk sceneshow var det en koncertoplevelse, som gik op i en højere enhed.

P3 har jo anstrengt sig markant, for at vi kunne synge med på sangene som spændte vidt i lydbilledet såsom i de dæmpede, stille passager som i “Wild Wonders” og “I & You”, som også findes på deres selvbetitlede succesalbum, samt “40 Days”, “There’s A Place” og selvfølgelig “Transparent And Glasslike”. Men der var også plads til et par nye, mere poppede numre.

Responsen var sindssygt kraftig og de forreste rækker var ved at gå faretruende amok da Lau og de andre trykkede den af. Siden min sidste koncert med Carpark North er det tydeligt at de har udviklet sit sceneshow markant.

Desværre var Laus stemme til tider helt ukontrollabel og det ødelagde virkelig meget af oplevelsen. Men det er måske prisen man betaler for at styrte rundt på scenen?

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af