Dimitri from Paris & John Julius Knight@VEGA: Ikke respekt nok?

“Put on your red shoes and dance the blues.”

Vi kalder det disco, og der er ingen fine fornemmelser. Er der rytme og groove, kan det spilles. Kan det få gulvet i bevægelse, skal det spilles. Også selvom bevægelse skulle være noget af det sidste, man ønskede sig på endnu et døgn i en tilsyneladende uendelig række af tropiske døgn i København.
Men respekten skulle brænde på Vega lørdag aften, som solen havde gjort det hele dagen på Helgoland. Dimitri from Paris og John Julius Knight (fra Miami) skulle holde ilden ved lige – og de havde taget den store blæsebælg med.

Der er ingen fine fornemmelser, – men det var alligevel, hvad Dimitri blev skudt i skoene sidst han gæstede Vega. Måske var det derfor – måske var det bare på grund af noget så old school som lyst og begejstring – jeg ved det selvfølgelig ikke. Men hvorom alting er, var det ham selv der stod bag pulten da vi entrerede baren på første sal kl. 23.05 efter at have overstået aftenens væsentligste svinkeærinde; at aflevere strandtasken i garderoben. Punktlige, nyvaskede og forventningsfulde- som et 6 års barn på sin første skoledag. Han tog den selv stille og roligt op i de første par timer. En times tid med groovy 70er disco til lige at få folk til at ryste strandsandet af sig – en times tid med latin house – så fik de også rystet klip-klapperne af sig – og så var der fri leg resten af aftenen.

Der er ingen fine fornemmelser – og John Julius Knight tog den hele vejen og fik sågar lusket Take Thats “Relight My Fire” med i et af sine set. Endelig spiller han noget, vi kender, tænkte en stor del af publikum måske. Respect is burning, men denne aftens publikum viste sgu ikke særlig stor respekt – hverken for musikken, DJen eller hinanden. Store flokke af bøvede, fadølssvingende drenge- og hængerøve, som mindede mig om sidste søndag, da de viste billeder fra noget, de kalder Brøndby Stadion, hærgede dansegulvet – men heldigvis er det er sommer, solen skinner og der er ingen fine fornemmelser og med et godt råd som afslutning: Husk skiftesko i strandtasken – klip-klappere og disco er lige så gode venner som George W. Bush og Hans Blix, skal det understreges, at MIN respekt stadig brænder med høj, hvid flamme!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af