MELODY MAKER: Misty i kaskader af energi

Inden Misty overhovedet var trådt på scenen, fik vi understreget den sikre succes: En stor fangruppe bestående af en flok ølsluprende, forvoksede drengerøve med skrålesange som ville have gjort enhver Brøndbyfan til skamme, stod for at gejle pumpehuset op – klar til at modtage Misty.

Professionelt og nonchalant startede bandet op med en kvindelig forsanger gemt i kulisserne, og man spejdede ivrigt efter en bekræftelse på, at denne fantastiske stemme i højtaleren kom fra en virkelig kvinde? Det gjorde den i høj grad. Camilla bjergtog scenen med attitude og selvsikkerhed og spankulerede rundt på scenen med konstant øjenkontakt med publikum.

Musikken og særligt den visuelle del af Misty gav associationer til bands der er gennemvædet af den stærke kvindeattitude – herunder kan nævnes Pink, Garbage, Anouk, m.fl. – uden at kunne drage sammenligne med disse. Men når Rock ‘n’ Roll og Punk forenes i Camillas stemme, ja så har du Misty. Men der skal måske leges lidt mere med randområderne til denne lidt indspiste genre, idet det var lidt svært at differentiere sangene fra hinanden.

Energien var enorm, attituden var sej og oplevelsen var i verdensklasse. Det er længe siden, at jeg har oplevet en koncert så hæsblæsende som Misty i Pumpehuset og jeg havde faktisk sat mit kryds ved Misty som aftenens vinder. Sådan gik det ikke – men det er lige meget. Misty har vinderpotentiale i sig!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af