Kim Larsen & Kjukken – 8 x Platin og nye sange på vej

For nogen synes Kim Larsen at have været en del af dansk musik ALTID. Èn generation voksede op i 70’erne til tonerne af Gasolin. Den næste generation voksede også op til Kim Larsens sange – soloplader fra 80’erne som "Midt om Natten" og "Forklædt som voksen" er den dag i dag på Top 10 over de mest solgte plader i Danmark nogensinde. Stemmen er stadig den samme. Men mest bemærkelsesværdigt er det måske, at successen også er det. At Kim Larsen stort set siden debutten for ca. 30 år siden har bevaret sin position som en af dansk musiks bedst sælgende kunstnere.

Kim Larsen & Kjukken har som et vidnesbyrd på denne position netop modtaget en i dansk musikliv særdeles sjælden anerkendelse. Albummet "Sange Fra Glemmebogen" fra 2001 har netop rundet 200.000 solgte eksemplarer og har dermed gjort Larsen og de faste kumpaner i Kjukken til ejermænd af en 5 dobbelt Platin-plade for salgstallet. Live-udgivelsen "Det Var En Torsdag Aften" fra 2002 er solgt i tæt på 130.000 eksemplarer og indkasserer dermed en 3 dobbelt Platin-plade.

Samlet set har Kim Larsen & Kjukken altså solgt 330.000 album på mindre end tre år. Men for Larsen er det ikke passende at hvile på laurbærrene, og derfor er vi glade for at kunne bekendtgøre, at der igen er nyt fra spillemanden. Mandag d. 10. november udgiver Kim Larsen & Kjukken albummet "7-9-13", som indeholder en række helt nye sange på dansk, skrevet og komponeret af Kim Larsen. Ikke siden udgivelsen af "Luft Under Vingerne" for fem år siden er der udgivet nyt materiale skrevet af Larsen selv. Her er både den legesyge Larsen og den lyriske Larsen. Men frem for alt en Larsen i top-form, der sammen med Kjukken synger og spiller sig igennem sange om livet, kærligheden, barndommen og steder og personer, der har krydset Larsens vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af