Mojo Pinball

Man slår straks ørerne ekstra meget ud, når Mojo Pinballs åbningsnummer ‘Conceived’ på deres cd ‘Add Eight’ kommer ordentligt i gang. Afdæmpet og melodiøst tager nummeret fart, og man bliver gladere efterhånden, som sekunderne tæller på afspilleren. Sagte trommer kommer på, og senere hvæser guitaren en smule, mens forsangeren, Sune Busks, stemme skiftevis blidt og pubertetsdrengehårdt smukt leverer teksten, inden forløsningen endelig kommer med alt, hvad den kan trække på instrumenterne. Bedre gør bandet det ikke på resten af cd’en, men mindre kan sagtens gøre det.

Iørefaldende er det nemlig næsten hele vejen igennem med rolige passager og snerrende omkvæd, hvor instrumenterne falder velovervejet ind. Der bliver leget på numrene, og de fleste gange virker det. Det er ikke fordi, der er specielt mange lag i musikken, men små finesser her og der er spændende krydderi på de melankolske rocksange. Et ikke uvæsentligt element er vokalen, der overbeviser lytteren det sidste stykke, men indimellem kan de høje toner gå hen og blive for meget, som det blandt andet sker mod slutningen af en sang som ‘1945’.

Og netop som man tror, at man har luret bandets formel, byder cd’en på den gedigne ballade, ‘Uniform’, primært med sang, glimrende kor og akustisk guitar. Der er meget at komme efter hos Mojo Pinball, og man sidder tilbage med følelsen af, at der kommer meget mere god musik fra den kant.

Mojo Pinball. 'Add Eight'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af