Lars H.U.G. – konservativ rebel

250 mennesker havde sikret sig adgang til den sidste koncert på Lars H.U.G.s turne, og sikke en koncert! H.U.G. havde medbragt sig et band som spillede meget overbevisende og som sammen med den danske legende swingede utroligt godt.

Koncerten blev – efter en tale fra H.U.G. som man nok skulle være 40+ for at forstå – indledt med et par af de nye sange fra ‘Save Me From This Rock ‘n’ Roll’, og allerede dér var linjen lagt. Med utroligt smukke korstemmer, jazzede soloer og nogle til tider, hårde guitarriffs fulgte H.U.G. & co. en rød tråd koncerten igennem.

Sangene blev krydret med steel guitar, harmonika, kontrabas og megafon og det hele hang sammen som var det et konceptalbum man stod og lyttede til. H.U.G. forsøgte ind imellem at overbevise publikum om sine begavelser som stand-up-komiker, mens han prøvede at få et politisk budskab igennem. Bl.a. fik den siddende statsminister en bredside. Det så dog ikke ud som om, at de midaldrene forstod beskeden igennem tågen af Prince Light og fadølsånde.

Efter at have spillet i næsten to timer sagde H.U.G. og bandet tak for denne gang, og som man kunne forvente, måtte de spille ekstranumre i næsten en halv time. Disse kom, for nogen, som en positiv overraskelse, da H.U.G. her fortolkede nogle danske evergreens, bl.a. “Dansevisen” og sing-a-long kongen John Mogensens “Så længe jeg lever”. Billige point blev scoret og undertegnedes entusiasme for den aldrende kæmpe faldt en del. Men det ødelagde dog ikke helhedsindtrykket efter en enestående koncert.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af