Nyt om Maya Albanas kommende opfølger

Maya Albana, der tidligere varetog omkvædsrutinerne i et af 90’ernes danske døgnfluebands, har for alvor rejst sig fra støvet og børstet alt hvad der minder om gimmicks og kommercielle interesser af sig.

Med sit 2. soloalbum, God Bless Education, lægger hun en klar distance til sin egen musikalske fortid og træder i karakter, som en selvstændig og udtryksfuld kunstner, der selvsikkert indtager sin plads i rækken af danske bands og artister med tyngde og integritet.

Forkærligheden for den rå og kantede alternative rock er umiskendelig, og med et hold af Danmarks bedste musikere har hun skabt hvad flere spår til at blive en af 2004 mest overraskende udgivelser.

God Bless Education.. er produceret og arrangeret i samarbejde med guitaristen Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Nerve, Inside The Whale m.fl) og mixet af Magnus Groth (Sort Sol, Pleasure Machine m.fl.) Desuden medvirker Camille Jones, bassisten Nicolai Munch Hansen,og Kashmirmedlemmerne Asger Techau og Henrik Lindstrand (Maya Albanas mand) på henholdsvis trommer og keyboards.

God Bless Education.. udkommer d.22. Marts 2004 på Cope Records og Maya Albana kan opleves:

Rytmeposten – 25.3.
Voxhall – 26.3.
Studenterhuset Ålborg – 1.4.
DTU – 2.4.
Loppen – 3.4.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af