VINTERJAZZ: Trine-Lise Væring – hjemmehygge med kaffe og kage

Det er almindeligvis ret uforpligtende at tage til en koncert. Musikerne er på scenen og publikum lytter, drikker kaffe og øl og småsludrer i hjørnerne. Helt anderledes denne gang, hvor stemningen blev nærværende og familiær.

Resten af familien Danmark sad klinet til skærmen og fulgte Krøniken. De 12 der trodsede tv-serien fik til gengæld en musikalsk oplevelse i særklasse. Jeg tænkte i starten meget over om bandet var kede af eller irriterede over at der ikke var så mange til koncerten. Men der skulle ikke andet til end ‘Love love love’ før tankerne lettede.

Trine-Lise Væring gav sig 100% og jeg fornemmede en god stemning blandt musikerne med masser af smil, blik og opløftede øjenbryn. Trine-Lise Væring sang til tider klart til tider råt, dog uden at eksperimentere meget med sin stemme, hvilket jeg havde forventet til en akustisk koncert. Jonas Berg brillerede bl.a. med en lang Keith Jarret-agtig solo. Thor Madsen har en fornem fornemmelse for musikken og spiller meget intuitivt. Han supplerede sangen og legede med når Trine-Lise Væring også var på guitar. Eva Skipper var superdejlig, især med lukkede øjne, hvor hun nærmest føler musikken på vej, en sjælden set sensualitet.

Det var en unik oplevelse at høre Værings sange i akustiske versioner. Selve unplugged-konceptet klæder hendes sange og mange af de gamle sange fremstod i ny forklædning og efterlod nye indtryk. I andet sæt blev der plads til 2 nye numre, som skabte forventninger til et forhåbentligt kommende nyt album.

En unik koncert med full value for money.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af